Δήμος Λαμιέων: Ξεκίνησε από -σήμερα- το «Βοήθεια για όλους» / Νέα “γέφυρα” ανάμεσα σε Δήμο -δημότες (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 6 Απρίλιος, 2020

Δήμος Λαμιέων: Ξεκίνησε από -σήμερα- το «Βοήθεια για όλους»

Νέα “γέφυρα” ανάμεσα σε Δήμο -δημότες (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 
Μία ακόμη γέφυρα ανάμεσα στον Δήμο Λαμιέων και τους δημότες που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτό το δύσκολο διάστημα της εποχής του κορωνοϊού, μπήκε σε λειτουργία από σήμερα, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο ισχυρό πλέγμα ασφαλείας.

Το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» αφορά δημότες που λόγω οικονομικής δυσχέρειας δυσκολεύονται να προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Την πλατφόρμα που θα φιλοξενείται στο site του Δήμου lamia.gr, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να αποτυπώνει και να καταχωρεί στοιχεία. Στοιχεία που είναι απαραίτητα για να υπάρξει πλήρης ταυτοποίηση, αλλά και συγχρόνως ένα δίκαιο και αντικειμενικό σύστημα αξιολόγησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περιστάσεις είναι έκτακτες. Αυτή η προσπάθεια δεν έχει καμία σχέση με τις διανομές που προγραμματίζονται από το κοινωνικό παντοπωλείο ή τα ΤΕΒΑ.

Ήδη μέχρι αυτή την ώρα (19.30 – 6/4/2020) περισσότερα από 100 πακέτα έχουν φτάσει στα χέρια των ανθρώπων που τα χρειάζονται. 

 Το ακόμη πιο σημαντικό, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Υγείας Παναγιώτη Στασινό, είναι ότι στις προθέσεις του Δήμου, είναι να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών και στην μετά κορωνοϊού εποχή, αφού και τότε οι ανάγκες δεν θα εκλείψουν.

 Lamianow.gr

 Απόσπασμα 1
  
 
Απόσπασμα 2