«Κε Εισαγγελέα προστατεύστε την πόλη μας!»

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Σάββατο, 1 Σεπτέμβριος, 2018

«Κε Εισαγγελέα προστατεύστε την πόλη μας!»

 
Με αφορμή τις κατά συρροή δολοφονίες σκυλιών και γατιών εντός του αστικού ιστού της Λαμίας, μετά την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, έχει ξεκινήσει συζήτηση σε καφενεία και στο Ίντερνετ με απόψεις πολιτών που βρίσκονται σε αντιπαράθεση για το θέμα των εγκαταλελειμμένων ζώων που πλέον έχει πάρει επιδημική διάσταση σε όλη την Ελλάδα.

Εντύπωση προκαλεί το παρακάτω σχόλιο που αναδημοσιεύουμε το οποίο ανιχνεύσαμε σε σάιτ  της Λαμίας:

Άφωνος
«Όπως διαβάζω απο τα σχόλια, με αφορμή τις δολοφονίες, εδώ στη Λαμία συγκρούεται ο πολιτισμός με την βαρβαρότητα και η αγάπη για την ζωή με τα βαθειά υποανάπτυκτα ένστικτα του πρωτόγονου ανθρώπου.

Νομίζω πως έχουν καθήκον πλέον ο Δήμος Λαμιεων,η Εκκλησία,η Εισαγγελία και η Αστυνομία να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι σε όσους μολύνουν την πόλη μας με τις απόψεις και τις εγκληματικες πράξεις τους.

Κύριοι των αρχών,προστατεύστε εμας και την Λαμία μας από την κακία,την αμορφωσιά και την εγκληματικότητα τέτοιων ακραίων συμπεριφορών.Ισως τελικά, με αφορμή τα τραγικά αυτά περιστατικά,ηρθε η ώρα να αναμετρηθούμε με όλα αυτά».

Ως δημοτικός σύμβουλος, καλώ και εγώ με την σειρά μου τον Δήμο Λαμιέων,την Εκκλησία,την Εισαγγελία και την Αστυνομία να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι σε όσους εγκληματούν δολοφονώντας με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο ανυπεράσπιστα έμβια όντα.

Η αντιμετώπιση στο πρόβλημα των αδέσποτων είναι δύσκολη και χρειάζεται την συντεταγμένη συνδρομή όλων όμως τέτοιες απαράδεκτες εγκληματικές συμπεριφορές προσβάλουν τον τόπο μας και τορπιλίζουν κάθε νόμιμη προσπάθεια εύρεσης λύσης.


Παναγιώτης Στασινός
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας
Μέλος της πενταμελούς Επιτροπής για την παρακολούθηση του Προγράμματος Διαχείρισης των Αδέσποτων Ζώων στον Δήμο Λαμιέων