Όταν απουσιάζει η πολιτική βούληση,περισσεύουν οι δικαιολογίες Κε Σταυρογιάννη...

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος, 2018

Όταν απουσιάζει η πολιτική βούληση,περισσεύουν οι δικαιολογίες Κε Σταυρογιάννη...

 

 
 
Το γεγονός της απουσίας δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από μόνο του αποτελεί πολιτικό θέμα που αφορά την παράταξη με την οποία εκλέχτηκε ο σύμβουλος.Δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση την δημοτική παράταξη που κυβερνά τον δήμο Λαμιέων, την δική σας Κε Σταυρογιάννη.

Από ότι φαίνεται από τις απαντήσεις που δίνονται η διαχείριση ήταν κάκιστη αφού μένει κενή έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για ένα τουλάχιστον έτος.

Είναι υποχρέωση κάθε παράταξης να γνωστοποιεί όσα αφορούν τους δημότες και μάλιστα αυτή κρίνεται αρνητικά αν αποσιωπά γεγονότα που προσβάλουν το κύρος του θεσμού.

Αντί λοιπόν να βλέπετε παντού αντιπολίτευση (φθηνή, μίζερη, αόρατη,τάση ανθρωποφαγίας και ότι άλλο σας έρχεται στο νου και μας αποδίδετε τελευταία) όπως επίσης φαντάσματα και μυθοπλασίες για πιθανά κίνητρα, δήμαρχε και αγαπητοί συνάδελφοι, μην σηκώνετε αδύναμα τα χέρια ψηλά αλλά κάντε ότι μπορείτε ώστε να διορθωθεί η στρέβλωση και να ξαναδοθεί έτσι πίσω στους δημότες η ανενεργή  41η έδρα του Συμβουλίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο πάντα θα πρέπει να υπηρετεί τον δημότη, ανεξάρτητα από πολλούς από εμάς που δεν θα είμαστε στα επόμενα συμβούλια αλλά στα σπίτια μας... 


Παναγιώτης Στασινός
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας