Όταν ο χρόνος σταμάτησε πάνω από την Λαμία...

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 6 Φεβρουάριος, 2013

Όταν ο χρόνος σταμάτησε πάνω από την Λαμία... (ηχητικό αρχείο)

 
 
Πολλά είναι τα ερωτηματικά τα οποία δημιουργούνται από το θέμα της φερόμενης Κινηματογραφικής Λέσχης Λαμίας και τις απαντήσεις που (δεν) έδωσε η Πρόεδρός της Κα Μπριάνη.
Η Λέσχη είναι μέλος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας(ΟΚΛΕ) που ελέγχει και συντονίζει τις δραστηριότητες των Λεσχών ανά την Ελλάδα και προωθεί την διάδοση της κινηματογραφικής τέχνης.
Στο καταστατικό της ΟΚΛΕ, η οποία λαμβάνει τακτική κρατική επιχορήγηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, υπάρχει ποινή διαγραφής όσων Λεσχών δεν έχουν δραστηριότητα και δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει.

Εδώ και περίπου 2.5 χρόνια απευθύνονται συγκεκριμένα ερωτήματα για την λειτουργία της Λέσχης στην Λαμία αλλά, όπως και στην επιστολή που απέστειλε η Πρόεδρός της στα ΜΜΕ, απαντήσεις δε παίρνει κανένας, ενώ η προσφορά του φορέα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης ...αναζητείται.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό αρχείο τι έλεγε προ 2.5 ετών(4-8-2010) η Πρόεδρος της ''Λέσχης φάντασμα'' στον Λαμία FM1 όταν είχαν γίνει οι ίδιες,ενοχλητικές από ότι φαίνεται,ερωτήσεις.

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι: 

Ο χρόνος σταμάτησε για την ''Κινηματογραφική Λέσχη'' πάνω από την Λαμία