Συνάντηση με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας είχε o Παναγιώτης Στασινός

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 5 Απρίλιος, 2019 έως Σάββατο, 6 Απρίλιος, 2019

Συνάντηση με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας είχε το Λαμία στο Κέντρο

 

Αντιπροσωπεία του Λαμία στο Κέντρο, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας και δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Στασινό, είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Φθιώτιδας στα γραφεία τους στην Όθωνος.

 

Έγινε μια εκτενής αναφορά στα προβλήματα που έχουν σήμερα οι επαγγελματοβιοτέχνες και πως θα ήθελαν αυτά να αντιμετωπίζονται από την δημοτική αρχή. Κυρίως επέμειναν στις ενέργειες που θα πρέπει να δρομολογηθούν ώστε ο Δήμος Λαμιέων να αποτελεί τόπο τουριστικού προορισμού αλλά και στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες και πολίτες της Λαμίας(καθαριότητα, κυκλοφοριακό, ασφάλεια, έλεγχος της παραβατικότητας κλπ).

 

Ο Παναγιώτης Στασινός αναφέρθηκε στη μη λειτουργία των συμμετοχικών θεσμών που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης του δήμου που απομακρύνει του δημότες και τους επαγγελματίες από τα δημοτικά δρώμενα, στις μεγάλες δυνατότητες που δίνει ο Κλεισθένης για αναλογική εκπροσώπηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και στην ανάγκη να ανανεωθεί το πολιτικό προσωπικό που διοίκησε με αυτό το αποτέλεσμα τον Δήμο τα τελευταία 21 χρόνια.

 

 Ο Κος Στασινός τέλος ανέπτυξε του κύριους άξονες και τις προτεραιότητες του Λαμία στο Κέντρο για την ανάπτυξη του Δήμου ενώ παράλληλα παρέλαβε και συγκεκριμένες προτάσεις του ΔΣ για τον σκοπό αυτό.

 

 Οι επισκέψεις με τους παραγωγικούς φορείς της Λαμίας θα συνεχιστούν στα πλαίσια της αποτύπωσης των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες και στη δρομολόγηση λύσεων.

 

 

 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ