Η Ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας σε μια σημαντική εκδήλωση από το Δήμο Λαμιέων, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και το ΤΕΕ

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 5 Φεβρουάριος, 2016 - 00:00 έως Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος, 2016 - 00:00
Κατηγορία: 
Δημοτική Ενότητα: 
Διεύθυνση: 
Υψηλάντη 17
Είσοδος Εκδήλωσης: 
Δωρεάν
Περιγραφή: 

          Mία εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και το Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).

         Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7.00 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, θα μιλήσουν ηαρχιτέκτονας- μηχανικός Αγγελική Τριανταφύλλου και οφυσικός Κωνσταντίνος Μπαλωμένος.

        Μετά την πρώτη γνωριμία με τα νεοκλασικά της Λαμίας, που έγινε στα πλαίσια της ενότητας «Γνωρίζω την πόλη μας» που υλοποιεί ο Δήμος Λαμιέων, σειρά έχει τώρα το κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου ενός κτιρίου το οποίο στα πενήντα πέντε χρόνια λειτουργίας του φιλοξένησε στη σκηνή του μεγάλους ηθοποιούς και θιάσους, βραβευμένες και γνωστές ταινίες προβλήθηκαν στην οθόνη του, εκθέσεις καλλιτεχνών κόσμησαν το φουαγιέ του, συναυλίες και διαλέξεις δόθηκαν στην κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσά του.

       Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει ξενάγηση στο εξαιρετικό βεστιάριο του θεάτρου και θα γίνει παρουσίαση των μοναδικών κουστουμιών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε παραστάσεις που φιλοξενήθηκαν κατά καιρούς από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.