Συγκέντρωση ειδών παντοπωλείου και παιχνιδιών για τα Χριστούγεννα

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τρίτη, 16 Δεκέμβριος, 2014 - 00:00 έως Παρασκευή, 19 Δεκέμβριος, 2014 - 00:00
Διοργανωτής: 
Κατηγορία: 
Δημοτική Ενότητα: 
Διεύθυνση: 
Όθωνος και Αγίου Νικολάου
Είσοδος Εκδήλωσης: 
Δωρεάν
Περιγραφή: 

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαμιέων καλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, παιχνίδια και δώρα.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, από 09:00 έως 17:00, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου:

  • Όθωνος και Αγίου Νικολάου (στην παλιά Δημοτική Αγορά Λαμίας)

Ευελπιστούμε να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας που μόνο στόχο έχει την υποστήριξη και παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό οι ευάλωτοι συμπολίτες μας να είναι σε θέση αυτές τις γιορτινές μέρες, να μπορέσουν να βιώσουν την εορταστική θαλπωρή. Επιπλέον σας καλούμε να προσφέρετε τα παλιά σας παιχνίδια, ώστε να τα διαθέσουμε ως δωράκια στα παιδιά των ωφελουμένων μας.

Ας κάνουμε τα φετινά Χριστούγεννα μαγικά για όλους!!!

 Η πράξη με τίτλο «ΦΕΨΥ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαμιέων»,, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).