Το 1ο Φεστιβάλ Ακαδημιών Συλλόγων Στίβου το Σάββατο στο Στάδιο της Καμαρίτσας

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Πέμ, 20/12/2018 - 00:00 έως Σάβ, 22/12/2018 - 23:55
Ετικέτες: 

           Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Λαμίας διοργανώνει, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην πόλη», το 1ο Φεστιβάλ Ακαδημιών Συλλόγων Στίβου το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11.00 το πρωί, στο Δημοτικό Στάδιο Καμαρίτσας στην Άμπλιανη.

           Το επόμενο Σάββατο, το νέο Δημοτικό μας Στάδιο της Καμαρίτσας θα γεμίσει από αγόρια και κορίτσια Ακαδημιών αθλητικών Συλλόγων από τον Βόλο, την Αταλάντη, την Στυλίδα και το Καρπενήσι που θα επισκεφτούν την χριστουγεννιάτικη Λαμία και θα λάβουν μέρος στους αγώνες.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: Για Αγόρια και Κορίτσια.

  • Α’ και Β’ Δημοτικού Σχολείου 40 μ., 200 μ., Μήκος, Μπαλάκι.
  • Γ’ και Δ’  Δημοτικού Σχολείου  50 μ., 400 μ., Μήκος, Μπαλάκι.
  • Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου  60μ., 600 μ., Μήκος, Μπαλάκι.

         Στους αγώνες, οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ακαδημιών Συλλόγων μπορούν να συμμετέχουν σε ένα μόνο αγώνισμα στέλνοντας τις δηλώσεις συμμετοχής τους ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: george-spiliopoulos@live.com και  filathlitikossyllogoslamias@gmail.com ή να τις παραδώσουν στη γραμματεία μια ώρα πριν την έναρξη.

        Οι αθλητές και οι αθλήτριες, με ευθύνη των γονέων τους, πρέπει να εξετασθούν από ιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς και μπορούν να αγωνισθούν. Σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που θα αγωνιστούν θα δοθεί  αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και μπλουζάκι, ενώ δεν θα γίνει κατάταξή τους.

        Σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 την ίδια ώρα, στο στάδιο της Καμαρίτσας.

Κατηγορία εκδήλωσης: