33ο "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος: Στην τελική ευθεία...

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τρί, 21/06/2016 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

          Το 33ο "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 25-26 Ιουνίου 2016, έχοντας ως επίκεντρο την Λαμία και πιο συγκεκριμένα την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Π.Ε.Λ.). που θα φιλοξενήσει τους χώρους Τεχνικού Ελέγχου, Εκκίνησης, Τερματισμού και φυσικά τον Χώρο Επισκευών των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

          Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές και εκτείνεται σε δύο ημέρες. Η αρχή θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου, όταν αμέσως μετά την Εκκίνηση στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην Υπερειδική Διαδρομή "Λαμία" που έχει μήκος 3,7 χιλιομέτρων. Έπειτα, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στη Λαμία για επισκευές, με το δεύτερο και μεγαλύτερο σκέλος του αγώνα να ξεκινά το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα πληρώματα θα αγωνιστούν από δύο φορές σε γνωστές και αγαπημένες ειδικές διαδρομές. Ο λόγος για την ειδική διαδρομή "Ελευθεροχώρι" μήκους 17,87 χιλιομέτρων και την ειδική διαδρομή "Ρεγγίνι-Καρυά" μήκους 18,52 χιλιομέτρων, οι οποίες θα διαμορφώσουν έναν αγώνα μήκους 76,48 χιλιομέτρων, με τον Τερματισμό να έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής 26 Απριλίου στις 15:32, στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.  

         Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Ράλλυ Φθιώτιδος και τις προσπάθειες της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας στηρίζει το "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" που μάλιστα είναι και φέτος Χορηγός Ονομασίας του αγώνα και θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τον Τεχνικό Έλεγχο. Ακόμη, τον αγώνα στηρίζουν ως Χορηγοί οι εταιρείες "Pazonen-Ανταλλακτικά", "Peugeot Autokar", "Epic Energy" και "My-TrackRealTimeGPSTrackingSystems", με την τελευταία να φροντίζει για την ασφάλεια των πληρωμάτων, μέσω της διαρκούς ηλεκτρονικής παρακολούθησής τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, τα προϊόντα τους θα προσφέρουν στα πληρώματα οι Υποστηρικτές του αγώνα, όπως η εταιρεία παραδοσιακών προϊόντων "Παπαδήμας", η εταιρεία εμφιάλωσης Μεταλλικού Νερού "Ιόλη" και ο Αγροτικός ΕλαιουργικόςΣυνεταιρισμός Στυλίδας.

        Όπως σε κάθε άλλη περίπτωση, έτσι και τώρα η Τοπική κοινωνία αποδεικνύει εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.  Βέβαια, το 33ο "I KTEO Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος δε θα μπορούσε να τελεστεί δίχως την αρωγή του Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, από τα διοικητικά όρια του οποίου θα περνούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια του Β' Σκέλους του αγώνα.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης απέστειλε τον παρακάτω χαιρετισμό, υποδεχόμενος έτσι το 33ο "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς Ράλλυ Φθιώτιδος" και δείχνοντας με ακόμη έναν τρόπο, τη στήριξή του στο εγχείρημα:

         "Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζω τη διοργάνωση του 33ου "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος, που αποτελεί τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στη Φθιώτιδα το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου 2016, ακολουθώντας τα χνάρια του Ράλλυ Ακρόπολις που επέστρεψε φέτος στην πατρίδα του και μας έκανε όλους περήφανους.  Χαιρετίζω παράλληλα την πραγματοποίηση στη πόλη μας, που είναι γνωστή για την μεγάλη της παράδοση σε παρόμοιους αγώνες, της υπερ-ειδικής διαδρομής "Λαμία" που χρησιμοποιήθηκε ως κατατακτήρια ειδική διαδρομή στο Ράλλυ Ακρόπολις αλλά και την ειδική που θα περάσει από τη λίμνη της Νευρόπολης, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του εθνικού μας αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι η γνώση, το μεράκι αλλά και η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας σε διοργανώσεις αγώνων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και ασφάλειας, θα αποτελέσουν την καλύτερη εγγύηση για το πλούσιο και ασφαλές θέαμα που θα απολαύσουν οι θεατές.  Εύχομαι στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στο 33ο "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος καλή επιτυχία, αλλά και στους πολλούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Λαμιέων, που αποτελεί και τον μεγάλο οικοδεσπότη του αγώνα, να απολαύσουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία."

 Για διαρκή ενημέρωση σχετικά με τον αγώνα, μπορείτε να επισκέπτεσθε τόσο τον Διαδικτυακό Χώρο, όσο και την ανανεωμένη σελίδα Facebook της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας:

Ιστοσελίδα:  http://www.alal.gr/33o-i-kteo-chalkias-rally-fthiotidos/

 Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας

                                     33ο "Ι ΚΤΕΟ ΧΑΛΚΙΑΣ" ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Λήξη προθεσμίας δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή 17 Ιουνίου, ώρα 21:00 (Γραμματεία)

Διανομή Βιβλίου Διαδρομής (Road Book): Σάββατο 18 Ιουνίου, ώρα 09:00 (Γραμματεία)

Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Τρίτη 21 Ιουνίου, ώρα 12:00 (Γραμματεία)

Λήξη αναγνωρίσεων: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 15:00 (SSS1) και ώρα 17:30 (Ε.Δ.2/4&3/5)

Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 10:00-14:00 (Διοικητικός Έλεγχος)

Διοικητικός έλεγχος: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 10:00-14:00 (Γραμματεία)

Αρχικός Τεχνικός έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 12:00-15:00 (Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς, Λαμία)

1η Συνεδρίαση αγωνοδικών: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 15:45 (Γραμματεία)

Δημοσίευση πίνακα πληρωμάτων δεκτών να εκκινήσουν/ωράρια εκκίνησης: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 16:15 (Πίνακας ανακοινώσεων)

Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 17:45 (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας)

Τερματισμός αγώνα: Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 15:32 (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας)

Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 26 Ιουνίου, Αμέσως μετά τον τερματισμό (Parc Ferme)

Ανακοίνωση Κατάταξης: Κυριακή 26 Ιουνίου, 15' μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 18:15 (Τουριστικό Περίπτερο Αγίου Λουκά)

 ΓPAMMATEIA TOY AΓΩNA

Α) Καθημερινά 18:00-21:00 από την Τετάρτη 8/6/2016 στα γραφεία της Α.Λ.Α. Λαμίας, 2ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών (Συγκρότημα Καρέλλη) 1ος όροφος στην Λαμία τηλ. : 22310 37200 / 6977959322 fax : 2231037201 έως και την Παρασκευή 24/6/2016 ώρα 21:00.

Β) Από το Σάββατο 25/6/2016 στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (κτήριο Α)

Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon 33o_rally_fthiotidos_stin_teliki_eytheia.doc227 KB
PDF icon 33rf_itinerary.pdf1.1 MB
Φωτογραφικό άλμπουμ