Απάντηση του Αντιδημάρχου κ.Κ.Μουστάκα σχετικά με δημόσιες αναφορές στο πρόσωπό του

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Σάβ, 11/01/2014 - 15:00 έως Κυρ, 12/01/2014 - 14:55
Ετικέτες: 
Με αφορμή λεχθέντα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑ Λαμίας, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 και ιδιαίτερα για ορισμένα ζητήματα που με αφορούν προσωπικά, προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων θέλω διευκρινίσω τα παρακάτω:
  • Ο Δήμος Λαμιέων εκφραζόταν και εκφράζεται ενιαία προς όλες τις κατευθύνσεις και για το λόγο αυτό, ας μην προσπαθούν ορισμένοι χρησιμοποιώντας το όνομα μου να ΄΄φωτίσουν΄΄ ανύπαρκτα θέματα, αφήνοντας, υπονοούμενα για κύκλους και δήθεν παράλληλες γραμμές. Όπως έχει τονιστεί, η Δημοτική αρχή δεν δέχεται από πουθενά σκιές για την έκφραση της, αλλά και ούτε αμφισβήτηση των προθέσεων της. Άλλωστε μέχρι σήμερα εκφράζεται και στηρίζεται με αποδείξεις και στοιχεία, τα οποία είναι στη διάθεση του καθενός.
  • Ουδέποτε υπήρξε από την πλευρά μου, χρονική δέσμευση εκταμίευσης χρημάτων, καθώς ενδιάμεσα προβλέπονται διαδικασίες οι οποίες είναι άγνωστο πότε χρονικά θα ευοδωθούν. Εκείνο που εγώ πληροφόρησα τη Διοίκηση  του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑ Λαμίας είναι ότι, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ενάριθμο έργο: «Κολυμβητήριο Τ.Ε.Ι. Λαμίας, Ενεργειακή Αναβάθμιση» και εντάχθηκε στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με προϋπολογισμό 170.000 ΕΥΡΩ και διατεθείσα πίστωση 73.800  ΕΥΡΩ. Αυτό και μόνο αυτό, πληροφόρησα την Διοίκηση του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑ Λαμίας, πράγμα  το οποίο είναι το μόνο αληθές  και πραγματικό γεγονός.

                                                                                          Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων

                                                                                            Κων/νος  Μουστάκας