ΔΤ για συναντήσεις Δημάρχου στην Αθήνα

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τετ, 10/04/2013 - 15:00 έως Πέμ, 11/04/2013 - 14:55
Ετικέτες: 
Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου 2013, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, προκειμένου να συναντηθεί με τον κ.Γρηγόρη Δούνη, Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.), για τα θέματα των Ιαματικών Πηγών των Θερμοπυλών, των Λουτρών Υπάτης και την παραχώρηση της Ιαματικής Πηγής Καλλιδρόμμου ’’Ψωρονέρια’’.
 
Στην προγραμματισμένη συνάντηση για σήμερα το μεσημέρι, μαζί με τον Δήμαρχο θα είναι η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Μαρία Ραφτοπούλου- Παπασταμάτη, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Λουτρών Υπάτης και Θερμοπυλών, ο κ.Κουτσοράκης Αθανάσιος και ο κ. Μακρής Ανδρέας αντίστοιχα, καθώς και η κα Ιουλία Αλεξάκη, Πρόεδρος των Ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης.
 
Στη συνέχεια σήμερα το απόγευμα, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Αθανάσιο Σκορδά, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, σε συνέχεια παλαιότερης σύσκεψης των φορέων της περιοχής.
ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon dt_o_dimarhos_se_synantiseis_stin_athina_10_apr.13.pdf297 KB