ΔΤ για αποκομιδή απορριμμάτων το ΠΑΣΧΑ 2013

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Παρ, 03/05/2013 - 07:00 έως Σάβ, 04/05/2013 - 06:55
Ετικέτες: 

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Σπ. Ηλιόπουλος  και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων σας εύχονται Χρόνια Πολλά & Καλή Ανάσταση  και σας ενημερώνουν ότι:

  • Την Μ. Παρασκευή 3/5/2013 η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνει κανονικά στην πόλη της Λαμίας και στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, όπως γίνεται όλες τις εργάσιμες ημέρες, με τα πρωινά, απογευματινά και νυχτερινά δρομολόγια των απορριμματοφόρων.
  •  Το Μ.Σάββατο 4/5/2013 η αποκομιδή των απορριμμάτων θα διεξαχθεί το απόγευμα μόνο στο κέντρο της πόλης για την αποκομιδή των απορριμμάτων της λαϊκής αγοράς, αλλά και των καταστημάτων μετά το πέρας της λειτουργίας τους.

Παράκληση προς τους καταστηματάρχες να βγάζουν τα απορρίμματα για αποκομιδή μετά το κλείσιμο των καταστημάτων.

Παράλληλα, τόσο την Μεγάλη Παρασκευή όσο και το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν οδοκαθαριστές.

  •   Τη Δευτέρα του Πάσχα 6/5/2013 στο κέντρο της πόλης θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων με έκτακτο πρωινό δρομολόγιο  και θα κινηθούν και οδοκαθαριστές .

Παρακαλούμε  για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών ώστε να μην εναποθέτουν απορρίμματα στους κάδους κατά τη διάρκεια των ημερών του εορταστικού τριημέρου,  αφού η αποκομιδή απορριμμάτων θα διεξαχθεί κανονικάσε όλες τις συνοικίες της πόλης μας και στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας την Τρίτη 7 Μαΐου  2013. 

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon dt_gia_apokomidi_to_pasha_2013.pdf85.81 KB