Έγινε η συνάντηση Φορέων στο πλαίσιο του Προγράμματος Συμμαχία για την Υγεία

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Πέμ, 23/05/2013 - 18:00 έως Παρ, 24/05/2013 - 17:55

Στο πλαίσιο του προγράμματος, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΣΠΑ), «Συμμαχία για την Υγεία - Άσκηση, Ανάπτυξη προγραμμάτων άσκησης ως μέσο πρόληψης και αποκατάστασης χρόνιων παθήσεων - παρεμβατικά προγράμματα» που υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11, 2ος όροφος) συνάντηση «φορέων», ενταγμένη στη δράση «δικτύωση φορέων».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε το  πρόγραμμα από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Προγράμματος Γεροδήμο Βασίλειο, Επίκουρο καθ. ΤΕΦΑΑ-ΠΘ και διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των φορέων της περιοχής στην οργάνωση προγραμμάτων άσκησης, αλλά και άλλων παρόμοιων δράσεων με στόχο την προαγωγή της υγείας.

Το Σάββατο 25 Μαΐου ώρα 10:30 το πρωί, στο Πάρκο Αναψυχής ’’ΤΣΑΛΤΑΚΗ’’ στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία οι επισκέπτες, θα μπορούν ενημερωθούν σχετικά με τα ευεργετικά αποτελέσματα της άσκησης για την υγεία. Θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άσκησης ανάλογα με το "προφίλ", αλλά και να αξιολογηθούν σε διάφορους δείκτες υγείας και φυσικής κατάστασης.

Πριν την έναρξη της συνάντησης,  έγινε  Ενημέρωση Τύπου από τον Αντιδήμαρχο Λαμιέων Κώστα Μουστάκα και τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Προγράμματος Γεροδήμο Βασίλειο, Επίκουρο καθ. ΤΕΦΑΑ-Παν. Θεσσαλίας.

Φωτογραφικό άλμπουμ