Ένα σύγχρονο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης για την Οίτη εγκαινιάστηκε σήμερα στην Υπάτη

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Σάβ, 19/05/2018 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

          Ένα σύγχρονο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης για την Οίτη, που θα λειτουργεί σε μια από τις αίθουσες του παλιού νηπιαγωγείου, εγκαινίασε σήμερα στην Υπάτη ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου κ. Κων/νο Καδή, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης κ. Νίκο Πέτρου και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Υπάτης κ. Βασιλική Παπανάγνου.

        Στα εγκαίνια παρέστησαν ακόμα ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Αποστόλης Καραναστάσης, οι Αντιπεριφερειάρχες κύριοι Ευθύμιος Καραΐσκος και Δημήτρης Κυρίτσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης κ. Κώστας Αποστολόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Φθιώτιδας κ. Γιώργος Τσαμαδιάς, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς κ. Θανάσης Λυκόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η πρώην Βουλευτής κ. Ελένη Μακρή- Θεοδώρου, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και πολύς κόσμος.

      Προηγήθηκε ξενάγηση στο Κακογιάννειο Αστεροσχολείο Υπάτης όπου και πραγματοποιήθηκαν οι επίσημοι χαιρετισμοί. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης για την Οίτη θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο προβολής και ανάδειξης της ορεινής Υπάτης αλλά και ανάπτυξης του τόπου μέσω της προσέλκυσης επισκεπτών».

Φωτογραφικό άλμπουμ