Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά στα Δημοτικά Σφαγεία Λαμίας

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Παρ, 18/04/2014 - 12:00 έως Σάβ, 19/04/2014 - 11:55
Ετικέτες: 
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς συνεχίζοντας τις επισκέψεις του με  αφορμή το Πάσχα, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 το μεσημέρι, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Δημοτικών Σφαγείων Λαμίας στην οδό Στυλίδος, στην Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής και ενημερώθηκε για την λειτουργία τους τις ημέρες αυτές για το Πάσχα.
 
Ο Δήμαρχος Λαμιέων δήλωσε:
«Σήμερα επισκεφθήκαμε τα Δημοτικά Σφαγεία Λαμίας τα οποία όπως ξέρετε είναι πιστοποιημένα και τα οποία δουλεύουν άψογα.
 
 
Δεν είχαμε κανένα παράπονο εξυπηρέτησαν τον κόσμο, εφοδίασαν την αγορά με υγιεινό κρέας και έχουμε ρεκόρ σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, 8.000 αμνοερίφια και 10 βοοειδή.
 
Θέλω να συγχαρώ όλο το προσωπικό και τους εκδοροσφαγείς για αυτή την προσπάθεια που έκαναν, γιατί για τα Δημοτικά σφαγεία Λαμίας  ο Δήμος μας έχει επενδύσει  και έχει επενδύσει γιατί το σπουδαιότερο θέμα είναι  να προστατεύεται η δημόσια υγεία και αυτό κάνουμε».
 
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς συνεχίζοντας τις επισκέψεις του
  • αύριο Μεγάλο Σάββατο 19/4/2014
Το πρωί ώρα 11:00 θα επισκεφθεί την κεντρική λαϊκή αγορά & Καταστήματα της πόλης 
και το βράδυ θα παρακολουθήσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό  Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας
 
  • Την Κυριακή του Πάσχα 20/4/2014
Το πρωί ώρα 11:00 θα βρίσκεται στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Π.Ε.Λ.) όπου για 2η συνεχή χρονιά θα αναβιώσει ο παραδοσιακός, πολιτιστικός θεσμός: «Ρουμελιώτικο Πάσχα 2014». 
Φωτογραφικό άλμπουμ