Επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη στα έργα της ΠΑΘΕ

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Τρί, 16/12/2014 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

       Στα έργα της εθνικής οδού που εκτελούνται στην είσοδο της πόλης βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης όπου ενημερώθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες για την πορεία εκτέλεσής τους και τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης. Σε δηλώσεις του ο κ. Σταυρογιάννης τόνισε:

      «Επισκεφθήκαμε και πάλι σήμερα το σημείο εκτέλεσης των έργων που πραγματοποιούνται με γρήγορους ρυθμούς στην περιοχή μας. Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις, τόσο της ΕΥΔΕ ΠΑΘΕ, της προϊσταμένης αρχής της Πολιτείας, όσο και της κοινοπραξίας των εταιρειών που έχουν αναλάβει την εργολαβία, οι εργασίες θα τελειώσουν έγκαιρα και κοντά στο χρονοδιάγραμμα. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε με τον προϊστάμενο της  ΕΥΔΕ ΠΑΘΕ την αξιοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χώρων που υπάρχουν και παρεμβάσεων που μπορούν να γίνουν, ώστε να έχουμε τη βέλτιστη εξυπηρέτηση για το κοινό αλλά και τα έργα να είναι λειτουργικά.»

         Ιδιαίτερα για το παράπλευρο οδικό δίκτυο ο Δήμαρχος Λαμιέων σημείωσε ότι «το επόμενο διάστημα επιβάλλεται η αναβάθμισή του προκειμένου να είναι ασφαλής η διέλευση και των κατοίκων της περιοχής αλλά και όλων των χρηστών που αναγκάζονται, έως ότου αλλάξουμε τη σύμβαση παραχώρησης, να μην χρησιμοποιούν τον κλειστό αυτοκινητόδρομο πληρώνοντας ακριβά διόδια».