Επίσκεψη του Δημάρχου στο γήπεδο του Συνοικισμού Ευρυτάνων Λαμίας

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευ, 05/11/2012 - 16:45
Ετικέτες: 

O Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Μουστάκας επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου  το μεσημέρι στο Συνοικισμό Ευρυτάνων Λαμίας, το γήπεδο Ποδοσφαίρου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών (χλοοτάπητας, περίφραξη στραγγιστικά κ.α) και  το παρέδωσαν σε χρήση στους τοπικούς αθλητικούς παράγοντες.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων μιλώντας στα Τοπικά Μέσα  ενημέρωσης Δήλωσε:

«Είναι μια ευχάριστη στιγμή σήμερα, που μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Μουστάκα ήρθαμε εδώ να δούμε, τις εργασίες που έγιναν για να στρωθεί με χλοοτάπητα το γήπεδο των Ευρυτάνων.

Ήταν μια δέσμευση δική μου πριν τις εκλογές, που ανταποκρίνεται στο αίτημα των παιδιών της Συνοικίας και της ομάδας της Συνοικίας για τη δημιουργία ενός γηπέδου με χλοοτάπητα.

Έγινε η αποστράγγιση, έγινε η υποδομή για να δεχθεί το φυσικό χλοοτάπητα, έγινε ο χλοοτάπητας, έγινε η περίφραξη και πλέον παραδίνουμε αυτό το γήπεδο στα παιδιά της Συνοικίας, στα παιδιά της Λαμίας για να αθλούνται σ’  ένα καλύτερο περιβάλλον.

Παράλληλα αξίζει να τονίσω, ότι το έργο αυτό έγινε με Δημοτικούς και μόνο πόρους. Θέλω να ευχαριστήσω και τα συνεργεία του Δήμου τα οποία συνέβαλλαν στην κατασκευή  του γηπέδου και να σας πω, ότι με την ίδια μέθοδο, δηλαδή με Δημοτικούς πόρους και με συνεργεία του Δήμου, προχωράμε  στην κατασκευή χλοοτάπητα και τελειώνει σε λίγες ημέρες στο Φραντζή, κάναμε επανασπορά, δηλαδή ξηλώσαμε και επανασπείραμε το γήπεδο της Ροδίτσας και επίσης βελτιώσαμε σημαντικά το γήπεδο στο Κόμμα.

Όλα αυτά προς χάριν της Νεολαίας, για διέξοδο της Νεολαίας, γιατί ο Αθλητισμός έχει πολύ μεγάλη σημασία σήμερα να είναι η διέξοδος των παιδιών για αν μπορούν να εκφράζονται μέσα από αυτόν και να αποφεύγουν τα δυσάρεστα».