Επιστολή του Δημάρχου Λαμιέων για την επικείμενη λειτουργία των διόδιων του Μπράλλου

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Δευ, 18/08/2014 - 13:15
Ετικέτες: 
O Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, με αφορμή την πρόθεση λειτουργίας των διοδίων του Μπράλου μέχρι το τέλος Αυγούστου, απέστειλε την Δευτέρα 18-8-2014, στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μ.Χρυσοχοϊδη, στο Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στρ.Σιμόπουλο και στην ’’ΝΕΑ ΟΔΟ’’ την παρακάτω επιστολή: 
 
«Κύριοι, ενημερώθηκα μόλις σήμερα από τον Δήμαρχο Μώλου-Αγ.Κων/νου και πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας για την πρόθεσή σας να λειτουργήσετε τα διόδια του Μπράλου μέχρι το τέλος Αυγούστου.
 
Σας υπενθυμίζω την αδυναμία κυκλοφορίας από Λαμία προς Θερμοπύλες και Καμένα Βούρλα από τον παράδρομο και σας γνωρίζω την δέσμευση του υπουργού κου Χρυσοχοΐδη για την έναρξη λειτουργίας διοδίων μετά την ολοκλήρωση του παράδρομου.
 
Για όλα τα παραπάνω, σας παρακαλώ για την αναθεώρηση της αποφάσεώς σας, γιατί θεωρούμε ηθικό και δίκαιο να τηρήσετε αυτό που λέει η κοινή λογική, δηλαδή την εξασφάλιση ασφαλούς πρόσβασης μέσω του παράπλευρου δικτύου .
 
Αλλιώς θα μας αναγκάσετε, παρά το γεγονός ότι εκπνέει η παρούσα θητεία, να προχωρήσουμε σε ασφαλιστικά μέτρα και κινητοποιήσεις των φορέων και των κατοίκων».