Μνημόνιο Συνεργασίας θα υπογράψουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννης Πανούσης με το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Πέμ, 04/06/2015 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

          Μνημόνιο Συνεργασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με το Δήμο Λαμιέων θα υπογράψει τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 ο αρμόδιος αναπληρωτής Υπουργός κ. Ιωάννης Πανούσης με το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη.

          Ο κ. Πανούσης θα βρεθεί στη πόλη μας προκειμένου να συμμετάσχει στην επιστημονική ημερίδα «Διαπολιτισμική Επιμόρφωση και Σεβασμός στη Διαφορετικότητα» που διοργανώνει το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου: «Διαπολιτισμική Επιμόρφωση των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του πρώην Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και νυν Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατά των διακρίσεων λόγω εθνικής καταγωγής, φύλου και χρώματος δέρματος».

      Σκοπός της ημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Αινιάνων, είναι η παρουσίαση της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας του προγράμματος καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για το ρόλο της διαπολιτισμικής επιμόρφωσης, του σεβασμού της διαφορετικότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων.