Νίκος Σταυρογιάννης στον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου: «Η Αυτοδιοίκηση είναι ο εκφραστής των τοπικών αναγκών και της προοπτικής της κοινωνίας»

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Παρ, 10/08/2018 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

            Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, με τον Υπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

           Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στην τοποθέτησή του επισήμανε πως: «Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, ήμουν και εξακολουθώ να είμαι φανατικός υποστηρικτής της ύπαρξης και λειτουργίας Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. Η Στερεά Ελλάδα αξίζει, δικαιούται και έχει όλες τις δυνατότητες να υποστηρίξει το δικό της Πανεπιστήμιο.

           Σε κάθε περίπτωση,  και αφού φαίνεται ότι οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί, θα  είμαστε πάντα έμπρακτα αρωγοί και ενεργοί υποστηρικτές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η Αυτοδιοίκηση είναι ο εκφραστής των τοπικών αναγκών και της προοπτικής της κοινωνίας. Εμείς επενδύουμε στη γνώση, στην έρευνα, στα νέα μυαλά και αυτό δεν θα αλλάξει με κανένα νόμο.»