Ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούσης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Παρ, 03/04/2015 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

    Στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου  2015 ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούσης συνοδευόμενος από τους βουλευτές Φθιώτιδας Δημήτρη Βέττα, Αποστόλη Καραναστάση και Βασίλη Κυριακάκη.

Ο κ. Πανούσης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με το Δήμαρχο Λαμιέων για θέματα αρμοδιότητάς του.

Σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούσης σημείωσε:

     «Η επίσκεψη μας εδώ δεν είχε χαρακτήρα μόνο εθιμοτυπικό ή φιλικό. Αλλά έχει να κάνει με την μεγάλη σημασία που δίνει η Ελληνική Αστυνομία στο ρόλο της Δημοτικής Αρχής και των δημοτών στην πρόληψη της μικρομεσαίας εγκληματικότητας. Δε γίνεται αλλιώς. Πρέπει η αστυνομία μαζί με τους κατοίκους να έχουνε συμπαραγωγή του αισθήματος ασφάλειας. Αυτά συζητήσαμε και πολύ γρήγορα αυτά θα εφαρμόσουμε.»

   Ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης για την επίσκεψη τόνισε πως συμφωνεί με τις επισημάνσεις του κ. Πανούση και συμπλήρωσε: «Ειλικρινά και η Κυβέρνηση και ο Υπουργός δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ζήτημα της ασφάλειας. Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Δημοτικών Αρχών είναι σημαντικός για τα ζητήματα μικρής εμβέλειας που μπορούμε κι εμείς να συμμετέχουμε και να προλαμβάνουμε».

Φωτογραφικό άλμπουμ