Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Αναγνωστάκη

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Πέμ, 28/03/2019 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

            Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Αναγνωστάκη και συζήτησαν για το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στο νέο σύνθετο και ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνουν οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα μας.

            Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τη συνεργασία μεταξύ Δήμου Λαμιέων και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αλλά και τον αναβαθμισμένο ρόλο που θα πρέπει να έχει η Λαμία, η έδρα της Περιφέρειας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κοινή ήταν η πεποίθηση ότι είναι αναγκαία η ειλικρινής συνεργασία μεταξύ των δύο βαθμίδων αυτοδιοίκησης, ώστε να μπορέσει να αναβαθμιστεί και να δυναμώσει ο ρόλος της προς όφελος των δημοτών.

            Παρόντες στη συνάντηση ήταν Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαμιέων καθώς και υποψήφιοι Δημοτικοί  και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Φωτογραφικό άλμπουμ