Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης τίμησε τη παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης Γεωργία Χατζηγεωργίου

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Τετ, 26/08/2015 - 00:00 έως 23:55

         Την Λαμιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης Γεωργία Χατζηγεωργίου τίμησε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης. Παρουσία της αντιδημάρχου Βίβιαν Αργύρη και του εντεταλμένου συμβούλου Γιώργου Ζαγκανά, ο κ. Σταυρογιάννης αφού παρέδωσε στην κ. Χατζηγεωργίου τιμητική πλακέτα τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του:

          «Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδέχομαι στο γραφείο μου τη Γεωργία Χατζηγεωργίου προκειμένου ο Δήμος Λαμιέων να τιμήσει το «χρυσό κορίτσι» του ΝΑΟΛ και της ελληνικής κολύμβησης. Τη Λαμιώτισσα αθλήτρια που επέστρεψε από το Καζάν της Ρωσίας, όπου διεξήχθη το 16ο final world masters championship, έχοντας στις αποσκευές της τέσσερα μετάλλια σε 4 αγώνες που συμμετείχε στην κατηγορία 35-39 ετών, έχοντας εκπληκτικούς χρόνους και δικαιώνοντας τον προπονητή της, Αλέξανδρο Κόκκινο αλλά και ολόκληρη την ελληνική αποστολή:

Πρώτη θέση στα 200 μέτρα μικτή ατομική,

Δεύτερη Θέση στα 200 μέτρα ελεύθερο,

Δεύτερη Θέση στα 400 μέτρα ελεύθερο,

Τρίτη θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο.

        Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην συμπολίτισσα μας που κατάφερε να σηκώσει την Ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό. Αξίζει δε το θαυμασμό όλων μιας που η Γεωργία είναι  μητέρα τριών παιδιών γεγονός που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο αθλητισμός ακόμη και ο πρωταθλητισμός, μπορεί να συμβαδίζει με την καθημερινότητά μας, αποτελώντας τρόπο ζωής.»

Φωτογραφικό άλμπουμ