Ο Δήμαρχος στη Συνεδρίαση του Ε.Σ.Χ.Σ.Α.Α. στο Υπ. Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Δευ, 07/10/2013 - 10:00 έως Τρί, 08/10/2013 - 09:55

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013, ο Δήμαρχος Λαμιέων και Πρόεδρος της Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος & Χωροταξίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Γιώργος Κοτρωνιάς, προκειμένου να συμμετάσχει στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβούλιου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Σ.Χ.Σ.Α.Α.), στην Αίθουσα Συσκέψεων του Υ.ΠΕ.Κ.Α. με θέμα ημερήσιας διάταξης, το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με τίτλο «Αναθεώρηση του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό» και την διατύπωση σχετικής γνωμοδότησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί περιλαμβάνει:

  1. Χαιρετισμό από τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ.Ι. Μανιάτη.
  2. Χαιρετισμό από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Στ. Καλαφάτη.
  3. Σύντομη εισήγηση του σχεδίου της Κ.Υ.Α. «Αναθεώρηση του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό» από τον Γενικό   Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του Υ.ΠΕ.Κ.Α. και Πρόεδρο του Ε.Σ.Χ.Σ.Α.Α., κ.Σ.Αλεξιάδη.
  4. Παρουσίαση του σχεδίου της Κ.Υ.Α. «Αναθεώρηση του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό» από τη Δ/νση Χωροταξίας.
  5. Συζήτηση και τοποθέτηση μελών του Ε.Σ.Χ.Σ.Α.Α. επί της αρχής και επί του συνόλου της Αναθεώρησης του Ειδικού Πλαισίου