Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και η Δημοτική Φιλαρμονική

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Παρ, 17/04/2015 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

    Στην Άμφισσα θα βρεθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης προκειμένου να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Δελφών για την απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων.

Ο κ. Σταυρογιάννης θα παραβρεθεί στη λειτουργία που θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστου και ακολούθως στην επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του Επισκόπου Σαλώνων Ησαΐα. Μετά την κατάθεση στεφάνων θα παρακολουθήσει την παρέλαση τμημάτων μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ΜΤΕΝΣ Άμφισσας και συλλόγων στη Λεωφόρο Σαλώνων.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Άμφισσας θα συμμετέχει εξάλλου και σύσσωμο το μουσικό σώμα της  Φιλαρμονικής του Δήμου Λαμιέων που θα τιμήσει με τον δικό της μελωδικό τρόπο την επέτειο της πρώτης απελευθέρωσης κάστρου που έγινε στην σκλαβωμένη Ελλάδα την 10η Απριλίου 1821.