Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη με τον Διοικητή του Ο. Α. Ε. Ε. Δημήτρη Τσακίρη Παραχωρείται στον Ο. Α. Ε. Ε. χώρος του Δήμου για στέγαση των υπηρεσιών του

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τετ, 09/03/2016 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

           Τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να παραχωρήσει προς χρήση στο Περιφερειακό τμήμα του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών το χώρο που στεγάζονται οι Τεχνικές Υπηρεσίες εξέφρασε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στοΔιοικητή του Ο. Α. Ε. Ε. Δημήτρη Τσακίρη που τον επισκέφθηκεσήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίουστο γραφείο του.

          Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Υποδιοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο βουλευτής του νομού Δημήτρης Βέττας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας και υπηρεσιακά στελέχη, ο Δήμαρχος Λαμιέων δεσμεύτηκε πως θα παραχωρήσει προς χρήση στις τοπικές και περιφερειακές υπηρεσίες του Οργανισμού το συγκεκριμένο κτήριο, όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά των Τεχνικών Υπηρεσιών από την οδό Κύπρου στο χώρο του Δημαρχείου, προκειμένου να παραμείνει το Περιφερειακό τμήμα του Ο. Α. Ε. Ε. στην έδρα της Περιφέρειας, θέση την οποία ο Νίκος Σταυρογιάννης υποστηρίζει διαχρονικά από την περίοδο της κοινοβουλευτικής του θητείας.