Την Κυριακή 13 Μαΐου το εντυπωσιακό ITI EPIC στην Παύλιανη

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τετ, 09/05/2018 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

         Τέσσερις ημέρες μόνο μας χωρίζουν από το ραντεβού με τον κορυφαίο αγώνα ποδηλασίας βουνού στην Ελλάδα, το ITI EPIC 2018, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και ο Ποδηλατικός και Δρομικός Σύλλογος Λαμίας. O αγώνας διεξάγεται για όγδοη συνεχή χρονιά, είναι στην κατηγορία open και έρχεται να αποδείξει ότι το σημαντικότερο συστατικό για έναν κορυφαίο αγώνα mtb είναι η τοποθεσία διεξαγωγής του, το βουνό της Οίτης με επίκεντρο την όμορφη Παύλιανη.

         Μεγάλη αναμένεται να είναι και φέτος η προσέλευση των αθλητών, συνοδών και των ομάδων υποστήριξης. Όπως κάθε χρόνο, οι αγωνιζόμενοι θα διασχίσουν τοπία μοναδικής ομορφιάς και διαδρομές κορυφαίας σχεδίασης που φτάνουν σε σημεία του βουνού τα οποία είναι πραγματικά ανέγγιχτα από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

        Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί σε τρεις διαδρομές: η μεγάλη έχει μήκος 57 χιλιόμετρα, η μεσαία 35 και η μικρή 20 χιλιόμετρα. Οι εκκινήσεις των αθλητών θα δοθούν στην πλατεία της Παύλιανης σταδιακά από τις 10:30 π.μ μέχρι τις 11:00 π.μ ενώ οι απονομές όλων των κατηγοριών θα πραγματοποιηθούν στις 4.00 μ.μ.

        Παράλληλα, το Κέντρο Ενημέρωσης του Φορέα Διαχείρισης για την Οίτη, που βρίσκεται απέναντι από τη γραμματεία του αγώνα, θα είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σάββατου και της Κυριακής για τους αθλητές και επισκέπτες του ITI EPIC, με ελεύθερη είσοδο.

        Όσοι αγωνιζόμενοι του ITI EPIC προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στην Παύλιανη το Σάββατο 12 Μαΐου από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ. ο δρόμος από το χωριό Μπράλος μέχρι την Παύλιανη θα είναι κλειστός και προτείνεται η εναλλακτική διαδρομή Καστέλλια - Οινοχώρι - Καλοσκοπή - Παύλιανη. 

 Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του αγώνα, μπορείτε να βρείτε στο www.mtb.itiepic.gr.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο stis_13_maioy_to_entyposiako_iti_epic_stin_payliani.docx68.52 KB
Κατηγορία εκδήλωσης: