Την Κυριακή 15 Μαΐου το εντυπωσιακό ITI EPIC στην Παύλιανη

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Παρ, 13/05/2016 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

           Λίγες μέρες μόνο μας χωρίζουν από το ραντεβού με το μεγαλύτερο αγώνα ποδηλασίας στην Ελλάδα, το ITI EPIC! O αγώνας που για έκτη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στην περιοχή μας, με επίκεντρο την όμορφη Τοπική Κοινότητα της Παύλιανης, υπό την αιγίδα του δήμου Λαμιέων.

           Το γεγονός αναμένεται να "βουλιάξει" την περιοχή από την τεράστια προσέλευση αθλητών, συνοδών και των ομάδων υποστήριξης. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 400, μαζί με αυτές του Πανελληνίου πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί στα πλαίσια του ITI EPIC. Όπως κάθε χρόνο, οι αγωνιζόμενοι αναμένεται να έρθουν αντιμέτωποι με μοναδικής ομορφιάς τοπία και κορυφαίας σχεδίασης διαδρομές που φτάνουν σε σημεία του βουνού τα οποία είναι πραγματικά ανέγγιχτα από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

         Αξίζει να σημειωθεί, πως οι φετινές διαδρομές των 58 και 36 χιλιομέτρων εμφανίζονται βελτιωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζει να υπάρχει και η μικρή διαδρομή των 18 χιλιομέτρων. Οι φετινές αλλαγές, που έχουν γίνει στην μεγάλη και στη μεσαία διαδρομή με κυριότερη την προσθήκη ενός ακόμα μονοπατιού, τις έχουν κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες.

        Επίσης, υπάρχει μία μικρή μείωση των υψομετρικών και των χιλιομέτρων της μεγάλης διαδρομής, που είναι πλέον μήκους 58 χιλιομέτρων, καθώς έχει δύο νέα κομμάτια που επιβάλλουν την αλλαγή αυτή. Και αυτό με την προσθήκη του νέου μονοπατιού αλλά και ενός νέου δασικού. Οι εκκινήσεις των αθλητών θα δοθούν σταδιακά από τις 10:50 πμ μέχρι τις 11:00 πμ ενώ οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 4.00 μμ.

     Παράλληλα, το Κέντρο Ενημέρωσης του Φορέα Διαχείρισης για την Οίτη, που βρίσκεται απέναντι από τη γραμματεία του αγώνα, θα είναι ανοιχτό για τους αθλητές και επισκέπτες του ITI EPIC με ελεύθερη είσοδο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σάββατου και της Κυριακής.  Όλες οι λεπτομέρειες στο www.itiepic.gr.

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο stis_15_maioy_to_entyposiako_iti_epic_stin_payliani.docx67.88 KB