Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η Πορεία Τιμής και η Ποδηλατοδρομία «Λεωνίδα Τρόπαιο»

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τετ, 13/09/2017 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

          Ο Δήμος Λαμιέων και ο Σύλλογος «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ» διοργανώνει την Πορεία Τιμής και την Ποδηλατοδρομία «Λεωνίδα Τρόπαιο» που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

          Η διαδρομή των 25 χιλιομέτρων της Πορείας Τιμής, που ακολουθεί τμήμα της Ανοπαίας Ατραπού, έχει αφετηρία την Τοπική Κοινότητα Ελευθεροχωρίου, κινείται επί δασικού δρόμου (σε χώμα), με ανηφορική κλίση τα πρώτα 6 χιλιομέτρων (υψόμετρο 1.023 μέτρων) και στη συνέχεια διαρκώς κατηφορική, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:30 π.μ., από το χωριό Ελευθεροχώρι, όμως οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ευρίσκονται στον χώρο του Μνημείου του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες στις 08:00 π.μ. για την παραλαβή των αριθμών τους και του τεχνικού T-shirt από τη Γραμματεία του αγώνα και τη μεταφορά τους στην αφετηρία.

        Η Ποδηλατοδρομία των 22 χιλιομέτρων θα έχει ως αφετηρία την πλατεία Πάρκου στη Λαμία, όπου θα αναπτυχτεί χώρος γραμματειακής υποστήριξης, η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 ενώ οι ποδηλάτες θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία στις 10:00 π.μ. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν θα είναι  επί αστικού οδικού δικτύου (ασφαλτοστρωμένου δρόμου) και ο τερματισμός θα γίνει  στο Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

        Στους αγώνες, που τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες και έφηβοι αθλητές και αθλήτριες (άνω των 15 ετών) οι οποίοι θα δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο site του συλλόγου «Λεωνίδα Τρόπαιο»: http://leonidatropaio.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 6937 203765.