Ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό Μπιζανίου

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τετ, 30/03/2016 - 00:00 έως 23:55

         Επίσκεψη στην οδό Μπιζανίου, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες της εργολαβίας άρσης κατάπτωσης και αποκατάστασης τμήματος του δρόμου, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

        Ο κ. Σταυρογιάννης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαντζάνα, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Δημοσθένη Καλαμπαλίκη και υπηρεσιακούς παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών και της ΔΕΥΑΛ, αφού επιθεώρησε το χώρο εργασιών, δήλωσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης:

        «Δρομολογήσαμε και ήδη ξεκίνησε ένα μεγάλο και δύσκολο έργο για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που απασχολεί την περιοχή περισσότερο από μια εικοσαετία. Είναι το αποτέλεσμα της φθοράς που έχουν προκαλέσει τα ύδατα που κατεβαίνουν από το λόφο μέσω του υπεδάφους.  Οι εργασίες προβλέπονται να ολοκληρωθούν εντός διαστήματος τριών – τεσσάρων μηνών και όταν το έργο παραδοθεί προς χρήση θα βοηθήσει στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης και θα προφυλάξει τις παρόδιες ιδιοκτησίες. Προηγήθηκαν οι αναγκαίες παρεμβάσεις και στα δίκτυα της ΔΕΥΑΛ, της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.»

        Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών για το χρονικό διάστημα που θα εκτελείται το έργο.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο xekinisan_oi_ergasies_stin_odo_mpizanioy_.docx66.53 KB
Φωτογραφικό άλμπουμ