Ενημερωτικά δελτία

Για την εγγραφή/διαγραφή σας από την υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών δελτίων μέσω e-mail του Δήμου Λαμιέων θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

Για μη εγγεγραμένους χρήστες

 1. Εισάγετε το email σας στο πλαίσιο που βρίσκεται στην αρχική σελίδα και πατήστε στο .
 2. Επιλέξτε τις κατηγορίες των ενημερωτικών δελτίων για τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις.
 3. Στην συνέχεια θα λάβετε ένα e-mail μήνυμα που θα περιέχει περαιτέρω οδηγίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενεργοποίησης της συνδρομής σας.
 4. Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε από την λίστα, επιλέξτε το σύνδεσμο "Διέγραψέ με από την λίστα" σε ένα από τα ενημερωτικά δελτία που θα λάβετε στο e-mail σας.

Για εγγεγραμένους χρήστες

 1. Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα πατώντας εδώ εφόσον είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης διαφορετικά πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη διαδικασία εγγραφής.
 2. Στην συνέχεια επιλέξτε από το μενού του χρήστη που εμφανίζεται κάτω από το κεντρικό μενού, "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΕΣ" την επιλογή →  "Ενημερωτικά Δελτία".
 3. Τέλος, επιλέξτε ή αποεπιλέξτε τις κατηγορίες εκείνες για τις οποίες ενδιαφέρεστε ή όχι να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία στο e-mail σας :
  1. Νέα - Εκδηλώσεις
  2. Συνεδριάσεις Συμβουλίων/Επιτροπών
  3. Θέματα Διαβούλευσης
  4. Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί
  5. Ερωτηματολόγια - Ψηφοφορίες

Σημείωση Διαχειριστή : Κατά την εγγραφή σας στο site στέλνεται αυτόματα αίτηση για εγγραφή στην κατηγορία : Νέα - Εκδηλώσεις.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ