Θερμοπύλια-Θάνος Μικρούτσικος "Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι"

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Σάββατο, 7 Σεπτέμβριος, 2013 - 21:00
Διοργανωτής: 
Κατηγορία: 
Δημοτική Ενότητα: 
Διεύθυνση: 
Θερμοπύλες
Γειτονιά: 
Τοποθεσία: 
Χώρος Εκδήλωσης: 
Κοινό Εκδήλωσης: 
Είσοδος Εκδήλωσης: 
Εισιτήρια: 8 φοιτητές άνεργοι, 10 προπώληση, 12 ταμείο
Ονοματεπώνυμο Υπευθύνου: 
Μαριλένα Καλαμάτα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 
2231022214
Φαξ Επικοινωνίας: 
2231050610
E-mail Επικοινωνίας: 
Εργασία για Εθελοντές: 
Ναι
Περιγραφή: 

ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΑ 2013

Συναυλία του ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

“ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ …”

Λόφος Κολωνού Θερμοπύλες (Λαμία)

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013, 9.00 μ.μ.

 

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα μας  ταξιδέψει,  με ένα πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του. 

Ο συνθέτης μοιάζει να έχει βρει την μαγική συνταγή για μία συναυλία «Σφιχτή, καλοδεμένη, θαυμάσια συγκροτημένο πρόγραμμα, εξαιρετικό σύνολο μουσικών…»  όπως  χαρακτηρίστηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,  το αντίστοιχο πρόγραμμά του στο κατάμεστο Ηρώδειο στις αρχές του καλοκαιριού.

Δημιουργεί ένα πολύμορφο πρόγραμμα και επιλέγει αγαπημένα τραγούδια από το έργο του (Σταυρός του Νότου κ.α.), γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Θεοδωράκη, Σπανού, Νικολόπουλου κ.α.) αλλά κυρίως εκείνα τα ιδιαίτερα τραγούδια του,  τα λαϊκά του αλλά και αυτά που ο ίδιος ονομάζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος.

«Άννα μην κλαις»,  «Ατομική ενέργεια», «Ρόζα», «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι» … θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Μπάσης με την ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες, και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με ακρίβεια συναίσθημα και  πειθαρχία.

Θα μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το  απογειώσουν, αλλά και για να επισημάνουν το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή.

 

 

 

Βρείτε μας στον χάρτη: