ΔΤ για εθελοντική δράση Let's do it Greece

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Κυρ, 14/04/2013 - 10:30
Ετικέτες: 

Το ''Let's Do It'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Πέρυσι, για πρώτη φορά, φιλοξενήσαμε τη συγκεκριμένη καμπάνια και στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής "Ώρα για Δράση".

Σκοπός ήταν μέσα σε μία ημέρα να πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού σε κάθε γωνιά της χώρας. Ήταν ένας στόχος δύσκολος, ο οποίος με τη συμβολή όλων κατάφερε να γίνει πραγματικότητα πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπία και συνήθειες..

Όραμα των διοργανωτών είναι η συνέχεια της προσπάθειας και η καθιέρωσή της με την συμμετοχή ακόμα φέτος περισσότερων εθελοντών σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας, με ομάδες πολιτών, εθελοντικές οργανώσεις, Δήμους, σχολεία, υπηρεσίες και επιχειρήσεις που ελπίζουν σε αυτό το όραμα και συνεχίζουν να το προωθούν ώστε ολόκληρη η Ελλάδα να "φωνάξει" για άλλη μια φορά LET'S DO IT GREECE.

Ο Δήμος Λαμιέων συμμετέχει σ΄ αυτή την εθελοντική δράση, την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 σε συνεργασία με εθελοντικές οργανώσεις, φορείς, συλλόγους καθώς και  Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες της περιοχής, με κεντρική δράση τον καθαρισμό στο ΄΄Ισιαδάκι΄΄ στην Δημοτική Κοινότητα Λαμιέων ώρα 10:30 έως 13:00. Παράλληλα, την ίδια ημέρα αντίστοιχες δράσεις καθαρισμού θα γίνουν στην Τοπική Κοινότητα Λουτρών Υπάτης, στην Τοπική Κοινότητα Μεξιατών, στην Τοπική Κοινότητα Συκάς, στην Τοπική Κοινότητα Υπάτης και στον ΄΄Ξηριά΄΄ Λαμίας.

Για το λόγο αυτό, καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν δείχνοντας έμπρακτα, ότι όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα πιο Όμορφη, πιο Καθαρή.

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon dt_gia_ethelont.drasi_lets_do_it.pdf297.11 KB