Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση την Παρασκευή στην Πλατεία Ελευθερίας

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Τρί, 24/05/2016 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

           O Δήμος Λαμιέων συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους», που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

          Με σύνθημα: «Ανακύκλωσε! Κάν' το τρόπο ζωής» διοργανώνουμε δράση ανακύκλωσης την Παρασκευή 27 Μαΐου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, στην πλατεία Ελευθερίας, στη Λαμία. 

         Στο σημείο συνάντησης, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης θα διανέμει ενημερωτικό υλικό για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους». Ακόμα, ειδικά για το γυαλί, θα ενημερωθούν οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεών τους από τον μπλε κώδωνα. 

        Στο χώρο της δράσης, μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά, αν απαντήσουν σωστά σε απλές ερωτήσεις, μπαίνουν στην κλήρωση για δύο ποδήλατα.

        Η συγκεκριμένη εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση έχει στόχο να μας κινητοποιήσει για να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητα μας.