Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία του Δήμου Λαμιέων για συγκέντρωση ειδών που θα διατεθούν σε πρόσφυγες

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Πέμ, 03/03/2016 - 00:00 έως 23:55

          Ο Δήμος Λαμιέων, στα πλαίσια αντιμετώπισης του προβλήματος που έχει παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα με τους διερχόμενους πρόσφυγες, συνεχίζει να υλοποιεί την πρωτοβουλία του για τη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων που πραγματοποιείται στο χώρο του πρώτου στεγασμένου περιπτέρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

          Η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Λαμιέων αλλά και ολόκληρης της Φθιώτιδας στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Δήμος είναι μεγάλη, η συμμετοχή εθελοντών είναι συγκινητική και έχει συγκεντρωθεί ήδη αρκετή ποσότητα τροφίμων και φαρμάκων που θα διανεμηθούν σε πρόσφυγες.

         Τα είδη που προτείνονται πλέον για συγκέντρωση είναι, κατά προτεραιότητα, είδη ιματισμού (σεντόνια και κουβέρτες) και είδη καθαρισμού και υγιεινής (χειροπετσέτες, γάζες, γάντια μιας χρήσης, κλπ), βαμβάκι, οινόπνευμα, γλωσσοπίεστρα.

        Όσοι φορείς, σύλλογοι αλλά και δημότες ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν, μπορούν να συγκεντρώνουν και να μεταφέρουν τα προσφερόμενα είδη στο χώρο του πρώτου στεγασμένου περιπτέρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, καθημερινά από 11.00 πμ έως 13.00 μμ και από 5.00 μμ έως 7.00 μμ.

        Οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων αναλαμβάνουν να συντονίζουν τη διανομή των ειδών που θα συγκεντρωθούν σε όλους τους πρόσφυγες που θα βρεθούν στην περιοχή μας.