Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς παραβρέθηκε στην έναρξη των εργασιών του επιμορφωτικού - ενημερωτικού σεμιναρίου της Γεν.Γραμ. Δια Βίου Μάθησης

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Τετ, 19/03/2014 - 12:00 έως Πέμ, 20/03/2014 - 11:55
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς παραβρέθηκε στην έναρξη των εργασιών του διήμερου επιμορφωτικού-ενημερωτικού σεμιναρίου που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) την Τετάρτη και την Πέμπτη 19 & 20 Μαρτίου 2014 αντίστοιχα στη Λαμία, με θέμα: «Η Συμβολή της Δια Βίου Μάθησης στην αναβάθμιση των προσόντων των πολιτών», στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Ατζέντα για την Εκπαίδευση και Κατάρτιση των Ενηλίκων».
 
Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση σχετικά με τη σημασία της Δια Βίου Μάθησης στην παροχή δυνατοτήτων εκπαίδευσης για την απόκτηση - βελτίωση βασικών δεξιοτήτων των ενηλίκων.
 
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του μεταξύ των άλλων τόνισε ότι:
       «Δεν πήγε χαμένος ο αγώνας και η προσπάθειες του Δήμου μας, για την ένταξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στα οποία κατά το αρχικό τους στάδιο η Περιφέρεια μας δεν είχε συμπεριληφθεί.
         Σήμερα δικαιώνεται πανηγυρικά η προσπάθεια αυτή, αφού ήδη το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Λαμιέων έχει υπερκαλύψει τους στόχους που είχαν τεθεί.
          Η υλοποίηση κατά την φετινή εκπαιδευτική περίοδο 40 τμημάτων Εκπαίδευσης Ενηλίκων με 800 εκπαιδευομένους και άλλων 10 τμημάτων που θα λειτουργήσουν το προσεχές διάστημα μέχρι και την λήξη της περιόδου το αποδεικνύουν έμπρακτα».
Φωτογραφικό άλμπουμ