Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη με την ομάδα του «Let's do it Greece 2016»

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία: 
Δευ, 30/11/2015 - 00:00 έως 23:55

            Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του την ομάδα του Let's do it Greece.  Με την συμβολική υπογραφή του t-shirt της διοργάνωσης έγινε η έναρξη των προετοιμασιών για το Let's do it Lamia 2016! Παρουσία των αντιδημάρχων Δημήτρη Κορέντζελου και Βίβιαν Αργύρη καθορίστηκε το πλαίσιο των δράσεων που θα λάβουν χώρα σε ολόκληρο το Δήμο Λαμιέων στις 17 Απριλίου 2016.

          Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με το Europe Direct Λαμίας διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση για την εθελοντική κίνηση «Let's do it Greece 2016» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, επί της οδού Λεωνίδου 9-11, στις 6 μ.μ.

           Ο Δήμος Λαμιέων και το Europe Direct προσκαλούν εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους, αθλητικά σωματεία, επαγγελματικούς φορείς, ενεργούς πολίτες και τα μέλη τα εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πραγματοποιήσουμε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλο το Δήμο μας.

           Ο Δήμος Λαμιέων κάνει την αρχή και συντονίζεται και φέτος, μετά την επιτυχή περσινή διοργάνωσή του, με γνώμονα τον εθελοντισμό και την προστασία του περιβάλλοντος!                                             

Φωτογραφικό άλμπουμ