Υποβολή φωτογραφιών

Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λαμιέων έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε φωτογραφίες με θέμα την φύση, την αρχιτεκτονική, διάφορες τοποθεσίες αλλά και δραστηριότες που έχουν σχέση με την ευρύτερη περιοχή του Δήμου συμβάλοντας με αυτόν τον τρόπο στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ψηφιακού περιεχομένου προβάλλοντας παράλληλα τις ικανότητες σας στην φωτογραφία. Για να υποβάλετε μια φωτογραφία στην ιστοσελίδα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

  1. Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα πατώντας εδώ εφόσον είστε ήδη εγγεγραμένος, διαφορετικά πατήστε εδώ για να μάθετε τη διαδικασία εγγραφής.
  2. Επιλέξτε και συμπληρώστε τουλάχιστον ένα από τα 'Προφίλ Χρήστη' της ιστοσελίδας (για περισσότερες οδηγίες πατήστε εδώ).
  3. Στην συνέχεια επιλέξτε από το μενού του χρήστη που εμφανίζεται κάτω από το κεντρικό μενού, "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΕΣ" την επιλογή → "Φωτογραφίες χρηστών" → "Προσθήκη".
  4. Εισάγετε τον τίτλο και την περιγραφή της συλλογής που θέλετε να εισάγετε και συνεχίστε με την προσθήκη των φωτογραφιών συμπληρώνοντας τουλάχιστον ένα τίτλο για κάθε μία απο αυτές και τέλος πατήστε 'Αποθήκευση'.
  5. Η ομάδα διαχείρισης της ιστοσελίδας, αφού πιστοποιήσει τα παραπάνω στοιχεία, θα χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποβληθέντες φωτογραφίες ενημερώνοντάς σας μέσω e-mail.

Σε περίπτωση που θέλετε, σε μια ήδη καταχωρημένη συλλογή φωτογραφιών, να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία ή να αλλάξετε κάποια από αυτά :

  1. Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα πατώντας εδώ.
  2. Επιλέξτε από το μενού του χρήστη που εμφανίζεται κάτω από το κεντρικό μενού, "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΕΣ" → "Φωτογραφίες χρηστών" → "Οι συλλογές μου".
  3. Πατήστε στο σύνδεσμο 'επεξεργασία' για την συλλογή που θέλετε να αλλάξετε.
  4. Μετά την αλλαγή/προσθήκη στοιχείων πατήστε 'Αποθήκευση'.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ