ΔΤ για τους Εθελοντικούς Καθαρισμούς στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος 2013

Εκτυπώσιμη μορφή
Ενημέρωση στο 4ο & 9ο Δημ. Σχολείο Λαμίας ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Εθελοντικός Καθαρισμός στο Πάρκο στα Λουτρά Υπάτης
Ημερομηνία: 
Παρ, 07/06/2013 - 11:00 έως Σάβ, 08/06/2013 - 10:55

Θέλουμε κατ΄ αρχάς να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που συμμετείχαν στις δράσεις εθελοντικού καθαρισμού στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος 2013, που διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος Λαμιέων, από την Δευτέρα 3 έως το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 .

Ο Δήμος Λαμιέων έχοντας αναγνωρίσει την κοινωνική σημασία της εθελοντικής προσφοράς και δράσης, συνεχίζει να στηρίζει και να ενθαρρύνει δράσεις και πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν και ενισχύουν τον εθελοντισμό τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Ευελπιστούμε πως τέτοιες πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και θα βρουν και άλλους μιμητές ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην διατήρηση της καθαριότητας της πόλης και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας.

Παράλληλα και προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων,με αφορμή αυτό που αναφέρει Δελτίο Τύπου της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών: «……..να υπογραμμίσουμε τις ευθύνες των αρμοδίων Υπηρεσιών του Δήμου», και αφορά την εθελοντική δράση καθαρισμού της σιδηροδρομικής γραμμής του Ο.Σ.Ε. που προγραμματίζει, θέλουμε να επισημάνουμε ότι,  η ευθύνη για τον καθαρισμό και την κοπή των χόρτων κατά μήκος της Σιδηροδρομικής Γραμμής, ανήκε και ανήκει αποκλειστικά στον Ο.Σ.Ε. και όχι στις Υπηρεσίες του Δήμου. Μάλιστα, ο Δήμος Λαμιέων, έχει ήδη ζητήσει με έγγραφο του (αρ.Πρωτ.: 24076/9-4-2013), να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τον Οργανισμό για το θέμα αυτό.

                                                                    

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon ΔΤ για εθελοντικούς Καθαρισμούς84.25 KB
Φωτογραφικό άλμπουμ