Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Λαμιέων

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευ, 16/09/2013 - 14:30
Ετικέτες: 

Ο Δήμος Λαμιέων για δεύτερη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει το «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ».

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο παρέχει, πέραν των ωρών σχολικής διδασκαλίας απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που αυτή την εποχή έχουν πρόβλημα να ανταποκριθούν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.α.).

  • Ο Δήμος μας, καλεί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (αδιόριστους, εν ενεργεία ή συνταξιούχους) που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 στο Δημαρχείο (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού, 1ος όροφος) στην υπεύθυνη κα Σοφία Χαρώνη τηλ. 2231351001, κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.
 
  • Επίσης οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην πρόσθετη διδακτική υποστήριξη, μπορούν να προμηθευτούν σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από το Δήμο Λαμιέων (Γρ. Αντιδημάρχου κ.Μουστάκα) ή το Σχολείο τους, ή από την ιστοσελίδα του Δήμου (www.lamia.gr)και αφού τα συμπληρώσουν, να τα καταθέσουν μέχρι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 στο Δημαρχείο (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού 1ος όροφος) στην υπεύθυνη κα Χαρώνη Σοφία τηλ. 2231351001 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.