Έναρξη αιτήσεων-εγγραφών μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για εγγραφή στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Λαμιέων για το σχολικό έτος 2020-2021.

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευ, 20/07/2020 - 14:10

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λαμιέων ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για εγγραφή στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Λαμιέων, μέσω της επιχορηγούμενης δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το σχολικό έτος 2020-2021

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Λαμιέων, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr) κάνοντας χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων  Taxisnet .

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχο- λούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης που θα λειτουργήσουν στο Δήμο μας είναι τα ακόλουθα:

Kεντρικό ΚΔΑΠ Δ. Λαμιέων

Δημαρχείο

Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού

2ο ΚΔΑΠ Δ. Λαμιέων

Β’ Παιδικός Σταθμός

Αθηνών 32

3ο ΚΔΑΠ Δ. Λαμιέων

7ο Δημοτικό Σχολείο

Πρεβέζης 22

4ο ΚΔΑΠ Δ. Λαμιέων

11ο Δημοτικό Σχολείο

Οδυσσέα Ελύτη 2

5ο ΚΔΑΠ Δ. Λαμιέων

15ο Δημοτικό Σχολείο

Απόδημου Ελληνισμού 1 Αφανός

6ο ΚΔΑΠ Δ. Λαμιέων

18ο Δημοτικό Σχολείο

Γαλανέικα

7ο ΚΔΑΠ Δ. Λαμιέων

1ο Δημοτικό Σχολείο

Μοσχοχώρι

ΚΔΑΠ Υπάτης

Δημοτικό Σχολείο Λουτρών Υπάτης

Λουτρά Υπάτης

ΚΔΑΠ με.Α.

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Γρεβενών & Μπελογιάννη

 

Για Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στο 2231022322 ή να αποστείλετε e-mail στο koinlam@otenet.gr

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon dhkedhla_deltio_typoy_20_07_2020.pdf2.71 MB