Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Καλοκαιρινή Περιοδεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

Εκτυπώσιμη μορφή
Τετάρτη 25-9-13 Κηπ/τρο Παπάγου (φωτό Δημ.Μπρέκης)
Τετάρτη 25-9-13 Κηπ/τρο Παπάγου (φωτό Δημ.Μπρέκης)
Ημερομηνία: 
Τετ, 25/09/2013 - 21:00 έως Πέμ, 26/09/2013 - 20:55

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία της καλοκαιρινής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης «Φωνάζει ο κλέφτης» στο Κηποθέατρο Παπάγου την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Η αγαπημένη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, ένα έργο ιδιαίτερα επίκαιρο στην εποχή μας, ανέβηκε σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου, σκηνικά Άσης Δημητρολοπούλου, κοστούμια ΄Ασης  Δημητρολοπούλου-Ελένης Δουνδουλάκη, φωτισμούς  Στράτου Κουτράκη.  Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν η Υρώ Μανέ και μαζι της οι Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Μακαλιάς,  Σταύρος Μερμήγκης, Χρύσα Κλούβα, Μαρία Γίτσα και ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Η παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης πραγματοποίησε περιοδεία σ΄όλες τις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και παρουσιάστηκε επίσης στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τη Χίο και τη Μυτιλήνη για να καταλήξει στο Κηποθέατρο Παπάγου στην Αθήνα όπου δόθηκε η τελευταία παράσταση με πλήθος κόσμου. Οι θεατές, ανάμεσά τους και η κόρη του Δημήτρη Ψαθά,  Μαρία Ψαθά και η εγγονή του Λένα Νίτσου-Ψαθά,  απόλαυσαν μια βραδιά κλασικής κωμωδίας και χειροκρότησαν θερμά τους ηθοποιούς.

Στην παράσταση αυτή την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου παραβρέθηκαν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος  Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Δήμαρχος Παπάγου Βασίλης Ξύδης, η π.Δήμαρχος Ψυχικού Ειρήνη Κατσαρού, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τέλος παρευρέθηκαν και χειροκρότησαν τους συναδέλφους τους οι ηθοποιοί:  Νένα  Μεντή, Μιμή Ντενίση, Bar-Bar Κώστας Παναγιωτόπουλος, Νίκος Κουτελιδάκης, Βασίλης Θωμόπουλος, Μαρία Λεκάκη, Νίκος Αρβανίτης, Γιώργος Καρτάλος, Κώστας Βενετσάνος,  Θανάσης Βισκαδουράκης, Βασίλειος Παλαιολόγος, Σπύρος Μπιμπίλας κ.ά. 

Φωτογραφικό άλμπουμ