Παρατείνεται η λειτουργία του 2ου Χριστουγεννιάτικου Ανταλλακτηρίου κατασκευών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τετ, 27/12/2017 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

           Παρατείνεται για την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου η λειτουργία του 2ου Χριστουγεννιάτικου Ανταλλακτηρίου κατασκευών με τίτλο «Είμαι εδώ για σένα», που διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος Λαμιέων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

          Όλες οι δομές του Δήμου, οι Παιδικοί Σταθμοί, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), τα Εικαστικά Εργαστήρια και τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), δημιούργησαν πανέμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που σας περιμένουν για δύο ακόμα ημέρες, την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, το πρωί από τις 9.00 μέχρι τις 14.00 και το απόγευμα από τις 18.00 έως 21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο στην οδό Λεωνίδου 9-11, για να τις ανταλλάξετε με είδη τροφίμων μακράς διάρκειας. Στόχος μας είναι, να δοθεί και φέτος ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης με τη διάθεση τροφίμων στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

         Περισσότερες από 2500 κατασκευές, που ετοίμασαν μικροί και μεγαλύτεροι συνδημότες, περιμένουν να τις ανταλλάξουμε με τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου δείχνοντας έμπρακτα τι σημαίνει αλληλεγγύη και προσφορά.

Προτεινόμενα είδη: ρύζι, μακαρόνια, λάδι, γάλατα, όσπρια, φρυγανιές, ζάχαρη, αλεύρι,  καφέ, κονσέρβες και γλυκίσματα, καραμέλες, μπισκότα.