Πραγματοποιήθηκε η συλλογή φαρμάκων-φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Λαμιέων

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Σάβ, 05/10/2013 - 09:00 έως Κυρ, 06/10/2013 - 11:55
Ετικέτες: 

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Κοινωνικού Ιατρείου με φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό, η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, ο Δήμος Λαμιέων και ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας πραγματοποίησαν σήμερα  Σάββατο 5 Οκτωβρίου το πρωί στην πλατεία Πάρκου, συλλογή φαρμάκων-φαρμακευτικού υλικού που δεν χρησιμοποιούν οι πολίτες (με περιθώριο λήξης τουλάχιστον μετά από 6μήνες), για τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου μας.

Για άλλη μια φορά οι συμπολίτες  μας  ανταποκρίθηκαν και στη σημερινή προσπάθεια συγκέντρωσης φαρμάκων, που πραγματοποιήθηκε  παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ Νικόλαου, του Γενικού Αρχιερατικού Επίτροπου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Νεόφυτου Ραφαηλίδη, του Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας κ.Λεωνίδα Αναγνωστόπουλου, του Αντιδημάρχου κ.Κων. Μουστάκα της  Δημοτικού Συμβούλου κας Αναστ. Φαρδή και μελών του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο:

  • Λειτουργεί σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κτίριο του Γ΄ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων (οδός Τυμφρηστού 58) τηλ:22310-22808
  • Απευθύνεται σε ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ συμπολίτες μας (δεν έχουν δηλαδή Ασφαλιστικό Φορέα και καμιά Ιατροφαρμακευτική κάλυψη).
  • Λειτουργεί από ώρα 14:30 έως 17:00 καθημερινά από εθελοντές Γιατρούς μετά από τηλεφωνικό ραντεβού που μπορεί να κλείνει στο τηλ: 22310-22808 κάθε ενδιαφερόμενος.
  • Πολίτες που θέλουν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν και έχουν περιθώριο λήξης τουλάχιστον μετά από 6μήνες μπορούν να απευθύνονται και στους Εφημέριους των Ιερών Ναών των Ενοριών τους ή στις Διευθύντριες των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Λαμιέων της περιοχής τους και να τους τα παραδίδουν.
Φωτογραφικό άλμπουμ