Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων στη Λαμία

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Παρ, 11/03/2016 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

             Συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων, που θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμιέων ομάδα εθελοντών κτηνιάτρων της Animal Action, έγινε σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου στο γραφείο του Δημάρχου επί της οδού Σκληβανιώτη.

             Συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κορέντζελος, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής για την παρακολούθηση του Προγράμματος Αδέσποτων Ζώων Δημήτρης Μώρης και η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας Αγγέλα Μπαρτσιώκα.  

             Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με την 5μελή Επιτροπή για την παρακολούθηση του Προγράμματος Αδέσποτων Ζώων και το Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας να διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου 2016 στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα  με την αρωγή ομάδας εθελοντών κτηνιάτρων της Animal Action.

             Οι κτηνιατρικές αυτές πράξεις θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμιέων και αφορούν αποκλειστικά ζώα που φιλοξενούνται στο Κέντρο με σκοπό την αποσυμφόρησή του.

            Το πρόγραμμα διεξάγεται μετά από πρόσκληση που απέστειλε, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Λαμιέων και εντάσσεται στην καμπάνια ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης των δημοτών για στείρωση των ζώων με στόχο την ελάττωση του πληθυσμού των αδέσποτων στην περιοχή ευθύνης του Δήμου.