Σχετικά με την επικαιροποίηση ατομικών υπηρεσιακών φακέλων του Προσωπικού

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τρί, 24/09/2013 - 15:30
Ετικέτες: 

Προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων και συμπερασμάτων σε σχέση με την ανακοίνωση του Συλλόγου των εργαζομένων του Δήμου, που ζητά την επικαιροποίηση των ατομικών υπηρεσιακών φακέλων όλου του Προσωπικού του Δήμου μας ενημερώνουμε, ότι η διαδικασία αυτή γίνεται σε όλους τους Δήμους της χώρας μας και φυσικά και στο Δήμο Λαμιέων.

Κατά προτεραιότητα μάλιστα, ελέγχθηκαν ήδη όλοι οι ατομικοί υπηρεσιακοί φάκελοι των Δημοτικών Αστυνομικών χωρίς να βρεθεί τίποτα το μεμπτό και θα συνεχιστεί η επικαιροποίηση των ατομικών υπηρεσιακών φακέλων όλων των εργαζομένων του Δήμου.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι σε μια περίπτωση, που υπήρχε η υποψία για έλλειψη διαφάνειας, διενεργήθηκε Ε.Δ.Ε. και το πόρισμα στάλθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και Ανακριτή για διερεύνηση.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τόσο τους εργαζομένους όσο και τους συμπολίτες μας, ότι και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, που ο έλεγχος των ατομικών υπηρεσιακών φακέλων δείξει ότι υπάρχει παράβαση της Νομοθεσίας, θα οδηγείται και αυτή στα αρμόδια όργανα.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις Διοικητικές μας Υπηρεσίες οι οποίες παρά το φόρτο εργασίας και την απομείωση του προσωπικού τους λόγω διαθεσιμοτήτων, επιτελούν με συνέπεια τα καθήκοντά τους. Άλλωστε, η ίδια η Πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων, ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Προσωπικού, έχει και την πρόσβαση αλλά και τις υπηρεσιακές δυνατότητες να συμβάλει στην ολοκλήρωση του έργου αυτού, για την προστασία του κύρους των εργαζομένων και του Δήμου μας .