Τροποποιείται το ωράριο συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από το Δήμο Λαμιέων

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Τρί, 05/04/2016 - 00:00 έως 23:55

          Ο Δήμος Λαμιέων, στα πλαίσια της φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή μας, συνεχίζει να υλοποιεί την πρωτοβουλία του για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων που πραγματοποιείται στο χώρο του πρώτου στεγασμένου περιπτέρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

          Η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Λαμιέων, αλλά και ολόκληρης της Φθιώτιδας, στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Δήμος είναι μεγάλη και έχει συγκεντρωθεί ήδη αρκετή ποσότητα τροφίμων και φαρμάκων που διανέμονται στους πρόσφυγες.

        Τα είδη που προτείνονται πλέον για συγκέντρωση είναι, κατά προτεραιότητα, γάλα μακράς διάρκειας, τσάι, ζάχαρη και είδη καθαρισμού και υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, απορρυπαντικά σε σκόνη κλπ).

        Όσοι φορείς, σύλλογοι, σχολεία αλλά και δημότες ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν, μπορούν να συγκεντρώνουν και να μεταφέρουν τα προσφερόμενα είδη στο χώρο του πρώτου στεγασμένου περιπτέρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, κάθε Τετάρτη από 5.00 μμ έως 8.00 μμ.

       Οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων αναλαμβάνουν να συντονίζουν τη διανομή των ειδών που θα συγκεντρωθούν σε όλους τους πρόσφυγες που βρίσκονται και θα βρεθούν στην περιοχή μας.