Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη με τον κ. Αθαν. Γιαννόπουλο για το Δημοτικό Ιατρείο

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευ, 03/11/2014 - 00:00 έως 23:55
Ετικέτες: 

Συνάντηση με το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη είχε σήμερα Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. ο πρώην υπουργός Υγείας και επικεφαλής της παράταξης «Συμφωνία για τη Στερεά» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αθανάσιος Γιαννόπουλος με θέμα την ίδρυση και λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου στην οδό Σκληβανιώτη συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Βίβιαν Αργύρη.

Ο πρώην υπουργός Αθανάσιος Γιαννόπουλος σε δηλώσεις του προς τα Μέσα Ενημέρωσης αφού ευχήθηκε στον κ. Σταυρογιάννη καλή επιτυχία στο έργο του, υπογράμμισε την στήριξη του στις πρωτοβουλίες του Δημάρχου για την ίδρυση του Δημοτικού Ιατρείου το οποίο χαρακτήρισε βάλσαμο προτείνοντας παράλληλα την πραγματοποίηση ειδικής εκδήλωσης με θέμα Τοπική Αυτοδιοίκηση και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Από την μεριά του ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που θα λάβει το επόμενο χρονικό διάστημα η Δημοτική Αρχή προκειμένου να κάνει τους Ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους επαγγελματίες του κλάδου Υγείας της Λαμίας κοινωνούς και συμμέτοχους στο δύσκολο εγχείρημα της Ίδρυσης του Ιατρείου. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Σταυρογιάννης στη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας και του Μητροπολίτη μας κ.κ. Νικολάου στην κατεύθυνση στήριξης της λειτουργίας της νέας αυτής κοινωνικής δομής του Δήμου Λαμιέων.

Ο κ. Γιαννόπουλος έθεσε ακόμα στο Δήμαρχο Λαμιέων το ζήτημα της ίδρυσης πάρκου- μουσείου του ΟΣΕ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου για το οποίο ο κ. Σταυρογιάννης δεσμεύτηκε πως θα κινηθεί άμεσα στην κατεύθυνση υλοποίησης της θετικής αυτής πρότασης.

Αρχεία ήχου: