Υποβλήθηκε από event_admin στις Δευ, 30/09/2013 - 12:26.
Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF
Ημερομηνία:
Δευτέρα, 7 Οκτώβριος, 2013 - 19:00
Κατηγορία:
Διεύθυνση:
Λεωνίδου 6
Είσοδος Εκδήλωσης:
Δωρεάν
Ονοματεπώνυμο Υπευθύνου:
Μαρία Ραφτοπούλου
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2231351083
Ζωντανή αναμετάδοση (live streaming):
Ναι
Περιγραφή:
Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19.00 σας προσκαλούμε σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γονέων-Σχολείου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου9) .
Ο Δήμαρχος Λαμιέων
Γεώργιος Ν. Κοτρωνιάς
Πρόγραμμα εκδήλωσης
- Χαιρετισμός Δημάρχου Λαμιέων κ .Γεωργίου Κοτρωνιά
- Εισήγηση από τον ψυχίατρο παιδιών και εφήβων, Πρόεδρο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της διαταραχής εθισμού στο διαδίκτυο, Δρ. Κωνσταντίνο Σιώμο με θέμα: "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ"
- Εισήγηση από το Γενικό Γραμματέα Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Γονέων-Μαθητών Ελλάδος κ. Χρήστο Σταθόπουλο με θέμα: "Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ"
- Εισήγηση από τη Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Δρ. Ελένη Λαπαντζή με θέμα: "ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"
Συντονίζει η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Λαμιέων κα. Μαρία Ραφτοπούλου
Βρείτε μας στον χάρτη: