Την Πέμπτη η Λαμία υποδέχεται τον Ελπιδοφόρο και στηρίζει τη «Φλόγα»

Εκτυπώσιμη μορφή
Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 5 Οκτώβριος, 2015 - 00:00 έως Πέμπτη, 8 Οκτώβριος, 2015 - 00:00
Κατηγορία: 
Δημοτική Ενότητα: 
Διεύθυνση: 
Πλατεία Πάρκου
Είσοδος Εκδήλωσης: 
Δωρεάν
Περιγραφή: 

Ποδηλατοβόλτα για την Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο

 

        Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 τα μάτια χιλιάδων ανθρώπων θα είναι στραμμένα στη Λαμία λόγω ενός ξεχωριστού συμπολίτη μας και της μοναδικής προσπάθειά του. Ο λόγος για το Λαμιώτη Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη, ο οποίος την επόμενη Πέμπτη ολοκληρώνει την προσπάθεια του να διανύσει την απόσταση Λονδίνο – Λαμία για φιλανθρωπικό σκοπό και θα είναι κοντά μας για να ανάψει τη «Φλόγα» της αγάπης και στην πόλη μας με σκοπό να συγκεντρωθεί το ποσό των 10.000 ευρώ για να στηριχθεί ο αντικαρκινικός σύλλογος παιδιών «Φλόγα».

      Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου οι πολίτες της Λαμίας θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν οικονομικά τον αντικαρκινικό σύλλογο παιδιών «Φλόγα» αλλά και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση του Wheeling2Help την οποία θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων και θα γίνει στην πλατεία Πάρκου από τις 17:00-20:00.

       Οι δημότες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε διάφορα αθλήματα όπως Πολεμικές Τέχνες, Γυμναστική, Τένις, Μπάσκετ, Βόλεϊ αλλά και σε μια συμβολική ποδηλατοδρομία μέσα στην πόλη μας. Παράλληλα τα παιδιά θα ζωγραφίσουν μηνύματα αγάπης για τα παιδιά της «Φλόγας» ενώ στην πλατεία θα υπάρχουν και κουμπαράδες ειδικά φτιαγμένοι για το σκοπό του αντικαρκινικού συλλόγου, όπου οι πολίτες θα δείξουν την ενεργή υποστήριξη τους σε φιλανθρωπικές ενέργειες.

        Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη νυχτερινή ποδηλατοβόλτα, που γίνεται στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου στις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο και θα πραγματοποιηθεί από 19.00 έως 21.00 στο κέντρο της πόλης, σε συνεργασία με τους ποδηλάτες της Λαμίας και με τη συμμετοχή του Ελπιδοφόρου. Η ποδηλατοβόλτα θα έχει σημείο αφετηρίας και τερματισμού την πλατεία Πάρκου και οι δρόμοι όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία είναι η περιοχή που βρίσκεται μεταξύ των οδών Όθωνος, Καραϊσκάκη, Άγνωστου Στρατιώτη, Υψηλάντη, Μακροπούλου, Αχιλλέως, Πατρόκλου, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Παπακυριαζή, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και Αμαλίας (όπως φαίνεται σε συνημμένο σχεδιάγραμμα). Η διακοπή της κυκλοφορίας δεν αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα TAΞI τα οποία θα κινούνται κανονικά.